COVID-19

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet gisteren besloten om alle sportclubs als kantines per direct te sluiten voor een periode voor alsnog 3 weken. Het gevolg hiervan is dat de wissen ook gesloten tot en met 6 april. Dit houdt in dat zwemvereniging G.S.G.H. al haar zwemactiviteiten tot en met 6 april aflast. Wij zullen u op de hoogte brengen als de zwemvereniging haar activiteiten weer zal gaan hervatten.

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze aflasting dan kan u uw vragen stellen door een email te sturen naar info@gsgh.nl

Carnaval!

Zoals jullie misschien aan de titel hebben kunnen zien, staat het carnavalsseizoen weer op het punt van losbarsten.

Dit houdt in dat onze instructeurs een dag extra nodig hebben om bij te komen van al dat feestgedruis.

En dat de vereniging niet de veiligheid van uw kind kan garanderen op de eerst volgende zwemles.

Daarom hebben ze op basis daarvan besloten om de zwemles van donderdag 6 maart 2019 niet door te laten gaan.

Iedereen een hele fijne carnaval toegewenst en we zien jullie graag weer terug op donderdag 14 maart 2019. Mocht u alsnog verhinderd zijn? Geef dat dan tijdig door via het afmeldformulier op onze website. 

Donderdag a.s. geen zwemmen

Hallo allemaal, 

Op donderdag 13 december 2018 zal de zwemlessen helaas gecanceld worden. Dit omdat zwemvereniging G.S.G.H. op die dag onvoldoende vrijwilligers heeft om de veiligheid van u als uw zoon/dochter te kunnen garanderen. 

Ook zal op 20 december 2018 het laatste keer zijn dat u of uw zoon/dochter kan zwemmen voor het jaar 2018. De zwemlessen zullen dan weer hervat gaan worden op 10 januari 2019.

Mocht u vragen hebben over de data van vakanties of over de lessen dan kan u ten alle tijden hier terecht. 

Verder rest het ons nog om u een prettige dag te wensen. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van zwemvereniging G.S.G.H. 

G.S.G.H. Krijgt hoogbezoek!

Zwemvereniging G.S.G.H. Heeft afgelopen weekend via een E-mail mogen vernemen dat Sinterklaas ook dit jaar zwemvereniging G.S.G.H. niet over zal slaan. Hij zal naar eigen zeggen twee pieten naar de vereniging sturen. De goedheiligman kon die avond helaas geen tijd meer maken om zelf te langs te komen. De pieten zullen volgens Sinterklaas een bezoek brengen aan de vereniging op donderdag 29 november 2018. Hoe laat kon hij nog niet zeggen. Ook kon hij niet zeggen welke pieten er zouden komen….. Ook voor de vereniging blijft het dus nog één grote verrassing.

Voor de Ouder(s)/Verzorger(s)

U kunt op deze avond rekening houden dat er een uitloop is van onze reguliere zwemlessen. Dus uw zoon of dochter zal mogelijk later klaar zijn met zijn of haar zwemles. Houd hier dus rekening mee. Op deze avond zullen er GEEN foto’s gemaakt worden door de vrijwilligers van zwemvereniging G.S.G.H. Dit door de wet AVG die eind mei afgelopen jaar is ingegaan.

Verder hopen wij een hele mooie Sinterklaas avond te kunnen verzorgen voor de kinderen als vrijwilligers.

Donderdag aanstaande is er familiezwemmen!

Beste Bezoeker van ons website.

Aanstaande donderdag is de laatste keer zwemmen van het seizoen 2017-2018. En om die reden sluiten wij dit mooie seizoen af met familiezwemmen. Dit houdt in dat alle leden van gsgh zijn of haar familie mee mag nemen.

Dus zit jij bij de vereniging en ben je er aankomende donderdag erbij? Neem dan je familie mee en neem voor de laatste keer van dit seizoen een duik!

Wij van zwemvereniging GSGH sluiten dit seizoen goed af als een seizoen die voor een ieder een hoogtepunt had. En daar zijn wij blij mee!

De nieuwe agenda data hebben wij al verwerkt in ons systeem dat al online staat.

Verder rest het ons nog om u en/of uw zoon/dochter een fijne zomervakantie toe te wensen.

Wij zien u graag 6 september bij ons aan het bad terug!

Nieuwe Website!

gsgh.nl gaat verhuizen dus dit houdt ook in dat er een compleet nieuwe website gaat komen!

Wij werken er hard aan om alles zo snel mogelijk voor u om te zetten dit vergt helaas wel enig geduld. Mocht u de normale website willen gebruiken? kijk dan op www.oud.gsgh.nl