Wij stellen ons voor:

GSGH staat voor Gehandicapten Sportvereniging Gewest Helmond en is opgericht op 17 maart 1978

Bij ons bestaat de mogelijkheid om zwemlessen te volgen van aanleren zwemslagen tot het behalen van diploma’s volgens het ABC systeem van de KNZB. Ook is het mogelijk om recreatief (onder toezicht) te zwemmen, voor leden van 18 jaar en ouder.

Voor meer informatie over de lessen, tijden, doelgroep zie lid worden.

Personeel gevraagd!

Zwemvereniging G.S.G.H. wordt steeds bekender in Helmond. Dat betekent dat hij bij ons ook steeds drukker wordt. Om alles in goede banen te kunnen leiden zijn wij dringend opzoek naar Vrijwilligers en Stagaires die ons kunnen ondersteunen met het geven van zwemles. Wil je meer informatie? bekijk dan het filmpje hieronder.

En? Lijkt het je iets om een deel te worden van ons team? Ja?! maak dan vrijblijvende afspraak om alles in het echt te bewonderen. afspreken kan doormiddel van het sturen van een email naar info@gsgh.nl

Volgende zwemactiviteit:

Wilt u alle data weten wanneer er zwemmen is en wanneer wij met vakantie zijn? bekijk dan onze agenda pagina. Zo blijft u altijd actueel en komt u niet voor een gesloten deur te staan! 

Af/Ziek melden!?

Wij stellen het zeer op prijs dat u, zichzelf of uw zoon/dochter zou willen afmelden voor de zwemlessen. Zo kunnen wij ons personeel beter verdelen. Afmelden dat gaat eenvoudig door hier te klikken!